Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ízelítő Saci konyhájából

2015.02.08

Gombás receptek Saci konyhájából

 

Vargánya palacsintába töltve:

A vargányából tejfölös gombapörköltet készítünk, kicsit sűrűbbre főzzük! A tölteléket az előkészített palacsintába töltjük, táska fazont hajtogatunk belőle és lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába panírozzuk, majd olajban kisütjük. Majonézzel kínáljuk.

 

 

Vargányás töltelék:

A megtisztított, apróra vágott vargányát megpároljuk, csirkemájjal, sok zöld petrezselyem levéllel együtt adjuk hozzá a töltelék szokásos hozzávalóihoz (áztatott zsemle, zsír v. olaj, fűszerek, tojás).

Töltött csirkében, dagadóban nagyon finom!

 

JÓ ÉTVÁGYAT!

 

 

 

 

 
 

 


Elérhetőség

Levelezőlista



Statisztika

Online: 2
Összes: 44268
Hónap: 377
Nap: 25